Thieves - den legendariske olieblanding

De fem vigtigste måder at få fordele af Thieves i Hverdagens Virkelighed. 

1. Kom Thieves i din diffuser og rens luften for uheldige luftbårne vira, svampesporer og andet gams, du ellers skal slås med i lungerne. Glæd dig over den skønne duft af jul og stilhed. 

2. Kom 6 dråber Thieves i en halv dl salve eller bodybutter, og giv dine børn, din mand og dig selv en fodmassage med denne salve, lige inden søvnen. Husk at komme godt ind mellem tæerne, det er rart og effektivt. 

3. Smør Thieves direkte på huden, hvor mandlerne sidder. Også gerne op bag øret. Hvis den svier i huden (det gør den på nogle mennesker), lav da en mildere opløsning af en dråbe Thieves blandet med en tsk olivenolie eller kokosolie eller hvad du nu har. 

4. Bland 4. dråber Thieves i en halv dl mandelolie og brug blandingen til at smøre bryst og ryg på børn, som hoster. Eller andre som hoster. 

5. Drik the med en dråbe Thieves. Eventuelt i kombination med Orange. I denne sammenhæng er theen ikke vigtig. Du kan også bare dryppe det i kogt vand. 

Thieves er en blanding af æteriske olier. Den er indeholdt i rigtig mange af Young Livings produkter, og den kan virkelig noget. Jeg bruger den dagligt, både på mig selv og på mine børn. Den var den første olie, som fik overbevist min ellers skæptiske mand om, at det her med æteriske olier ikke bare er noget duft-pjat, men et faktisk og fantastisk fænomen. 

At smøre Thieves på mandlerne er et lille bitte, men life-saving hack, der kan bremse led influenza og ond halsbetændelse. Men Thieves er en olie, som bliver din bedste ven. I hvert fald er den i meget høj grad en af mine bedste venner, sådan en, jeg tyr til mange gange om ugen, faktisk som regel flere gange hver dag. 

Her er, ganske kort, hvad Young Living selv skriver om Thieves. 

Thieves® essential oil blend was inspired by the legend of four 15th-century French thieves who formulated a special aromatic combination composed of clove, rosemary, and other botanicals they used while robbing the dead and dying. Young Living’s one-of-a-kind Thieves blend, crafted in the spirit of that legendary combination, can be found in all of our Thieves products. When taken internally, Thieves supports healthy immune function*, and it includes Eucalyptus radiata essential oil, which may help maintain a healthy respiratory system.* When taken as a dietary supplement, Thieves is an ideal complement to a daily wellness regimen.*

Legenden går at Thieves var den olieblanding, som en familie af gravrøvere smurte sig med, da pesten hærgede, og at de derfor ikke kunne blive syge. Deraf navnet. I begyndelsen havde jeg det lidt svært med de negative konnotationer på etiketten, men nu elsker jeg Thieves. Jeg laver selv flydende håndsæbe, og drypper Thieves i den. Jeg har en sprayflaske med to dråber Thieves og fem ml vodka i tasken til at desinficere mine hænder, hvis nødvendigt. Jeg smører Thieves på mandlerne ved den mindste fornemmelse af forkølelse, og jeg diffuser Thieves næsten dagligt. I hvert fald hvis der er lidt virus eller hoste eller snot, der huserer i min familie. Thieves indgår i øvrigt i Inner Defense, som er et kosttilskud, også fra Young Living - et tilskud, som støtter et sundt og stærkt immunforsvar. Jeg drypper bare lidt Thieves i min the, når jeg føler det nødvendigt. Men nu, efter seks måneder, er jeg forfalden til at købe kapslerne. Jeg kan ligesom ikke rigtig få nok.