Joy - glæde både i celler og sjæl

Joy og en pæn udsigt
Joy og en pæn udsigt

Kom 5 dråber Joy / 100 ml i din hårbalsam

Dup Joy på begge håndled. Husk at snuse.

Dup Joy bag ørerne.

Kom Joy i dit fodbad, 1-3 dråber

Kom Joy i din diffuser om formiddagen

Bland Joy i din fodsalve 

Joy er en olieblanding, som kan det, der står på flasken.

Den kan hjælpe med at justere humøret, så man bliver i det glædesfyldte nærvær. Joy gør dig ganske simpelt glad. Men hvis det bare var det, var det mindre interessant.

Joy virker også mildt udrensende, og justerer dine indre balancer lige så meget som det humør, man tydeligt selv kan mærke. Joy er en fantastisk olie, som jeg bruger dagligt. Hver morgen kommer jeg den på håndledene og bag ørerne. Som en form for parfume. Ofte havner den også i mit fodbad. Den er altid med i min hårkur, uanset hvilken jeg bruger. Ofte kommer jeg blot lidt olie i spidserne, men nogle gange får håret den store tur, og så er der også joy i min hjemmelavede krølle-kur.

Jeg kommer Joy på småsure, trætte og modvillige børn (vær forsigtig med børn under to år, du kan eventuelt bare blande Joy i en anden olie, så det ikke er så stærkt, eller lave en lille spray med vand og olien - mine børn tåler dog fint Joy rent på håndledene eller fødderne), og jeg kommer Joy i diffuseren ganske ofte. Jeg laver små sprayflasker med Joy og forærer dem til mine veninder, bare fordi det er så dejligt. Joy kan jeg ikke tåle at løbe tør for, og jeg kan godt blive lidt desparat, hvis jeg ikke kan finde min lille flaske. 

Når du køber dit startsæt, vil jeg anbefale, at du også køber en flaske Joy - det kommer man ikke til at fortryde. Jeg bruger en flaske Joy op på ca to måneder i en familie på seks (plus alt det, jeg forærer væk i små bøtter salve og små sprayflasker). 

Læs mere om startsættet her.

Køb startsættet ved at følge dette link, og kontakt mig gerne på cecilie@helendeolier.dk eller telefon +4531223007, hvis du vil vide mere, eller har brug for hjælp til at lave en konto. Det kan nogle gange drille, og jeg hjælper glad og gerne.